News – MuscleFreak

News

MUSCLE FREAK POKLANJA

Dragi kupci, nakon što smo obogatili našu ponudu proizvoda, ovaj put smo vam pripremili prigodne poklone.

Tako vam za svaku kupovinu bilo kojeg pakovanja Optimum Nutrition Whey Gold Standarda, Serious Mass ili Glutamina na poklon dajemo Muscle Freak Water Gallon.

Takođe kupovinom Optimum Nutrition Amino Energy ili Gold Standard BCAA na poklon dobijate Optimum Nutrition Lean Whey Bar.

By Limoni Apps Collaborator | | Pročitaj više

NOVA PONUDA PROIZVODA I OKUSA

Poštovani kupci sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo proširili našu ponudu novim proizvodima kao i da smo obogatili ponudu okusa postojećih proizvoda. Pa krenimo redom...

Od novih proizvoda izdvajamo:

Optimum Nutrition Lean Whey Bar: proteinsku pločica koja sadrži 20g proteina, CLA, L-carnitine, ekstrakt zelenog čaja i koja je bogata vlaknima.

Muscle Freak Water Gallon: jako praktičnu bocu za vodu sa zapreminom od čak 2,2 litra. Ova boca je idealana za svakodnevnu upotrebu i možete je koristiti kako na treningu, tako i prilikom svih drugih aktivnosti.

Nova paleta okusa:

Optimum Nutrition AmiN.O. Energy:  ovaj fenomenalni proizvod od sada pored okusa LUBENICE možete naručiti i u okusima VOĆNE FUZIJE, NARANDŽE i LIMUNA I LIMETE. Naručite i uverite se zašto AmiN.O. Energy već godinama vredi za najukusniji i najbolji proizvod u svetu.

Optimum Nutrition Gold Standard BCAA: zlatni standard za BCAA je postavljen! Od sada i u osvežavajućim okusima JABUKE I KRUŠKE, MALINE I NARA, JAGODE I KIVIJA, kao i KOLE.

Pored navedenih proizvoda bi još istakli i Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey pakovanje od 2,27kg koje sada možete naručiti u okusima SLADOLEDA OD VANILIJE i JAGODE, te Optimum Nutrition Creatine koji je sada dostupan i u većem pakovanju od 600g.

Za kraj bi napomenuli da je ovo samo mali delić onoga što uskoro možete očekivati, te za više informacija i iznenađeenja pratite nas i na društvenim mrežama:

FB: https://www.facebook.com/musclefreak.rs/

Instagram: https://www.instagram.com/musclefreak.rs/

By Muscle Freak | | Pročitaj više

Budite u vezi sa nama i preko

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, sugestiju ili nejasnoću kontaktirajte nas na info@musclefreak.shop

Poslednje objave

  • MUSCLE FREAK POKLANJA

    Dragi kupci, nakon što smo obogatili našu ponudu proizvoda, ovaj put smo vam pripremili prigodne poklone. Tako vam za svaku kupovinu bilo kojeg pakovanja Optimum Nutrition Whey Gold Standarda, Serious Mass ili Glutamina na poklon dajemo Muscle Freak Water Gallon.... pročitaj više

  • NOVA PONUDA PROIZVODA I OKUSA

    Poštovani kupci sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo proširili našu ponudu novim proizvodima kao i da smo obogatili ponudu okusa postojećih proizvoda. Pa krenimo redom... Od novih proizvoda izdvajamo: Optimum Nutrition Lean Whey Bar: proteinsku pločica koja sadrži 20g proteina,... pročitaj više