O nama – MuscleFreak

O nama

Zahvaljujući iskustvu dužem od 20 godina u fitness-u, treningu sa tegovima, i drugim sportovima, kao i poznavanju i konzumiranju suplementacije i strašću koju smo osećali prema ovom poslu, uspeli smo za kratko vrijeme da se pozicioniramo kao jedna od vodećih prodavnica suplemenata za sportsku prehranu u regionu. Posebnu pažnju smo posvetili odabiru brendova koje zastupamo, brendova koji važe za najveće na svetu u oblasti sportske suplementacije, te samih proizvoda koje smo konzumirali i analizirali. Zahvaljujući tome, te krajnje korektnom odnosu sa našim kupcima, kreiranju maloprodajnih cena, profesionalnoj usluzi koju smo nudili, rezultiralo je i time da smo za kratko vrijeme postali prepoznatljiva firma koja je rasla iz dana u dan, te smo za kratko vrijeme proširili svoju mrežu putem naših veleprodajnih kanala na čitavu regiju Balkana.

Politika našeg društva je vele i maloprodaja isključivo proizvoda koji su prošli najstrože kontrole, te za koje imamo čvrste dokaze da su 100% sigurni za konzumaciju, a koje i sami konzumiramo i sa zadovoljstvom toplo preporučujemo svim našim kupcima.
Shodno tome smo birali proizvode koji glase za najkvalitetnije i najbolje na svetu, te smo odabrali brendove koji su godinama u samom vrhu na svetskih lista. Proizvode iz naše ponude preporučuju mnogobrojne zdravstvene organizacije, vojne i policijske jedinice, sportske organizacije kao podršku ishrani aktivnim sportistima.

Potrudili smo se da ostvarimo direktan kontakt sa proizvođačima što garantuje svežinu i kvalitet proizvoda.
S ponosom možemo istaći da je društvu Muscle Freak d.o.o. Beograd povereno generalno zastupništvo i distribucija za teritoriju Srbije, najvećeg svetskog imena u svetu sportske suplementacije, Optimum Nutrition.

Optimum nutrition je brend koji godinama važi za vodeći, najkvalitetniji i najuspješniji u čitavom svijetu. Samo na bodybuilding.com dugi niz godina nosi titulu No.1 brenda.

Na bodybuilding.com, na niže navedenom linku pogledajte poredak po popularnosti, od skoro 500 različitih brendova, Optimum Nutrition je prvi na listi.

http://www.bodybuilding.com/store/popular-brands.html

Savet:
Preporučujemo Vam da suplemente za sportsku prehranu kupujete isključivo od ovlašćenih uvoznika i njihovih distributera jer u protivnom svoje zdravlje izlažete mnogim opasnostima jer nikada ne znate šta se nalazi u pakovanjima koja kupite od neovlaštenih distributera.

Reference:
Na linku ispod možete videti da je isključivo naše društvo Muscle Freak d.o.o. Beograd Generalni uvoznik i distributer za teritorij Srbije.

http://www.optimumnutrition.com/en_US/international_distributors

Ukoliko ste vlasnik protein shopa, fitness centra, sportskog kluba ili slično i želite da ostvarite poslovnu saradnju sa nama, budite slobodni obratiti nam se na info@musclefreak.rs

Kako je zakon Republike Srbije veoma strog po pitanju uvoza a registracije suplemenata dugotrajne i veoma skupe, bili bi Vam zahvalni da nam uputite Vaše predloge koje bi od ON proizvoda rado videli na našem web shopu.


Takođe, bili bi Vam zahvalni ukoliko nam se obratite po pitanju predloga, sugestija, kritika ili bilo čega drugog što bi moglo pozitivno uticati na naše poslovanje i bolji servis prema Vama.
Daćemo sve od sebe da budemo još bolji, profesionalniji i uslužniji prema Vama.

 

Vaš Muscle Freak Team Srbija


Muscle Freak d.o.o. Beograd
info@musclefreak.rs

Budite u vezi sa nama i preko

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, sugestiju ili nejasnoću kontaktirajte nas na info@musclefreak.shop

Poslednje objave

  • MUSCLE FREAK POKLANJA

    Dragi kupci, nakon što smo obogatili našu ponudu proizvoda, ovaj put smo vam pripremili prigodne poklone. Tako vam za svaku kupovinu bilo kojeg pakovanja Optimum Nutrition Whey Gold Standarda, Serious Mass ili Glutamina na poklon dajemo Muscle Freak Water Gallon.... pročitaj više

  • NOVA PONUDA PROIZVODA I OKUSA

    Poštovani kupci sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo proširili našu ponudu novim proizvodima kao i da smo obogatili ponudu okusa postojećih proizvoda. Pa krenimo redom... Od novih proizvoda izdvajamo: Optimum Nutrition Lean Whey Bar: proteinsku pločica koja sadrži 20g proteina,... pročitaj više