REŠITE SE NEUGODNOG MIRISA IZ ŠEJKERA – MuscleFreak

REŠITE SE NEUGODNOG MIRISA IZ ŠEJKERA

Neugodni miris iz šejkera je verovatno situacija sa kojom se svaki fitness zaljubljenik koji koristi suplemente susreo. Nakon što šejker ostane određeno vreme neopran posle treninga, a u koji ste prethodno miksali neki od suplemenata, on počinje poprimati neugodan miris.

Miksanje proteina, kreatina, BCAA, glutamina, dekstroze ili jednostavno nekog preworkouta ostavlja mirisni trag nakon nekog vremena koji nije ni najmanje ugodan za vaš nos.

Eh, kako se ne biste onesvestili od neugodnih mirisa kada otvorite svoj šejker, donosimo vam savjet kako da ga očistite i rešite se nepodnošljivih mirisa:

U šejker ubacite: 

  • 4 kašičice sode bikarbone
  • 60 ml vinskog octa
  • 4 male kašike limunovog soka
  • 2 male kašike korištene mljevene kafe (iskoristite nakon što skuhate i popijete domaću kafu)

Kad ubacite vodu, sve će se jako zapeniti. Promućkajte i ostavite da stoji tako preko noći. Ujutro isperite šejker. Ukoliko miris nije bio ekstreman ovo će biti dovoljno da se rešite mirisa.

Ako neugodnih mirisa i dalje ima, ponovite postupak još jedanput. Druga tura će izbaciti preostale mirise i spasiti šejker.

Ukoliko ni drugi put ne pomogne, onda je vreme da razmislite o novom šejkeru, te da se pobrinete da njega bolje održavate.

By Muscle Freak | |
slijedeći post → ← predhodni post

Budite u vezi sa nama i preko

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, sugestiju ili nejasnoću kontaktirajte nas na info@musclefreak.shop

Poslednje objave

  • MUSCLE FREAK POKLANJA

    Dragi kupci, nakon što smo obogatili našu ponudu proizvoda, ovaj put smo vam pripremili prigodne poklone. Tako vam za svaku kupovinu bilo kojeg pakovanja Optimum Nutrition Whey Gold Standarda, Serious Mass ili Glutamina na poklon dajemo Muscle Freak Water Gallon.... pročitaj više

  • NOVA PONUDA PROIZVODA I OKUSA

    Poštovani kupci sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo proširili našu ponudu novim proizvodima kao i da smo obogatili ponudu okusa postojećih proizvoda. Pa krenimo redom... Od novih proizvoda izdvajamo: Optimum Nutrition Lean Whey Bar: proteinsku pločica koja sadrži 20g proteina,... pročitaj više